Wij beschermen waar u voor werkt

Particuliere risico’s 

De wettelijke verplichtingen om een verzekering te sluiten zijn zeer gering. Vanuit de wet bent u o.a. verplicht uw auto tegen wettelijk aansprakelijkheid te verzekeren en de basisverzekering voor ziektekosten. En de hypotheekverstrekker zal u verplichten een woonhuisverzekering te sluiten. Naast deze beperkte verplichtingen loopt al uw bezit risico’s en is het overwegen van een verzekering soms zeer wenselijk. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vinden voor u een passende verzekeringsoplossing.  De meest voorkomende verzekeringen zijn:

WOONHUIS 

Bij de aankoop van een eigen woning (opstal) wordt meestal goed gekeken naar de waarde van de woning op dat moment. Ook wordt de woning verzekerd tegen schade als gevolg  van de meest voorkomende risico’s. Een verbouwing, het plaatsen van zonnepanelen of een uitbouw zijn van invloed op de waarde van de eigen woning. Vaak wordt vergeten de verzekerde waarde hierop aan te passen. Bij onverhoopte schade volgt dan een uitkering die lager kan zijn dan de geleden schade. Wij adviseren u bij het verzekeren van uw opstal en ontzorgen u bij schade.

AANSPRAKELIJKHEID

Als particulier bent u op vele vlakken aansprakelijk voor schade die u of uw gezin veroorzaken aan spullen van andere mensen of aan personen. Denk aan de schade die uw 9 jarige zoon veroorzaakt aan de spullen van een ander tijdens het logeren of schade aan de boor van je buurman die jij even mag gebruiken. Allemaal zaken die kunnen gebeuren waarvan de schade kan oplopen tot hoge kosten en waarvoor u vaak wettelijk aansprakelijk bent. Wij adviseren en ontzorgen u bij het sluiten van de juiste verzekering en het regelen van onverhoopte schade.

INBOEDEL

Gedurende uw leven verzamelt u niet alleen inboedel maar verandert uw inboedel ook regelmatig, en daarmee ook de waarde van uw inboedel. Uw oude bank wordt ingeruild voor een  nieuw en duurder exemplaar, een andere eethoek of u investeert in kunst. Uw inboedel vertegenwoordigt een bepaalde waarde die in de loop van de tijd verandert door afschrijving. Wij adviseren u bij het verzekeren van uw inboedel en bij het afhandelen van schade.

MOTORRIJTUIGEN

Uw motorrijtuig kan op verschilende manieren worden verzekerd. U bent verplicht uw aansprakelijkheid te verzekeren als eigenaar van een gemotoriseerd voertuig. Daarnaast kunt u schade aan eigen voertuig verzekeren. Wij adviseren u bij het sluiten van de juiste verzekering en ontzorgen u bij de afhandeling van schade.

REISVERZEKERING 

Ook bij reizen kan onbedoeld schade ontstaan. Het verloren gaan van een koffer met kleren is niet het ergste dat u kan overkomen. Maar wel medische kosten doordat u in het buitenland medische zorg nodig heeft die uw zorgverzekeraar niet vergoed. Of u moet zelf uw reis annuleren wegens een noodsituatie. Naast het niet onbezorgd kunnen genieten van uw reis, kunnen de kosten flink oplopen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en ontzorgen u bij onverhoopte schade.

RECHTSBIJSTAND

Een juridisch conflict kan iedereen krijgen. Dan is het fijn als u een rechtsbijstandverzekering hebt. Rechtsbijstandverzekeringen zijn best ingewikkeld. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor u, en zetten alles helder op een rij om te vergelijken.  Wij staan voor u klaar met advies.